Najnovšie recenzie zo sekcie Sedadlá na bicykle
Baseli Standard
Pridané: 11. augusta 2014
(naposledy upravené 11. augusta 2014)
Zakúpený v Tribosport.sk
- J
H
- Pohodlne sedadlo pre dieta. Lahka montaz na bicykel. Sedadlo je pevne, nehybe sa na bicykli. Bezpecnostny pas sa da lahko prisposobit dietatu.
- Trochu neprakticky bezpecnostny system na nohy.
Som maximalne spokojna s cenou aj s kvalitou.
- jednoduchá montáž
- príliž kolmé operadlo sedačky
easy to use, dieťa zatiaľ z jazdou spokojné, aj ocino..:)
- Pohodlný,prakticky,bezpečný,dobrá cena
Plne odporucan
- zatiaľ sa žiadne neobjavili
pekná, dobrá kvalita, dieťa sa v nej nepotí, výhodná cena
- Sedacka je krasna mame sedo modru...drobcovi sa v nej velmi dobre sedi..odporucam
- sedacka sa lahko dava na bicykel mamicka alebo otecko to zvladne aj bez pomoci druhej osoby
- dieta ma v nej pohodlie
- ziadne
velmi dobra sedacka za rozumnu cenu
lahka montaz
vdaka rychloupinaniu sa da za par sekund odobrat
odporucam tento produkt
dieta nehrozi aby mu nohy vbehli do kolesa bo su dobre kryte
a ma ich aj uviazane
Pekná sedačka, materiál trochu mäkší ako som si predstavovala ale bezpečnostne v poriadku. Treba si trochu dávať pozor na to, že je tam uvedená len váha dieťaťa, naša je na svoj vek vyššia ako iné deti a aj keď váži menej ako je uvedené, zachviľu jej budu krátke stúpačky na nohy aj keď sú nastavené na maximum.
Vcelku splna ocakavania, negativne hodnotim mierne pohojdavanie sedacky pocas jazdy, co by pri neopatrnejsom pohybe mohlo viest k balansu.Inak som spokojna a moj syncek tiez:-)
Sedačku som vybral na základe dvojročnej skúsenosti kamarátom, ktorý s ňou behá aj po lesných cestách a zatiaľ bez problému.
Našej babe sa v nej páči, najmä keď prejdeme cez nerovnosť a ju to pohojdá. Pre mňa je pocit istoty, že sa nevie vďaka bezpečnostnému troj-bodovému pásu rozopnúť a vypadnúť zo sedačky
Sklopenie sedačky je najväčšie, aké je v ponuke. Pokiaľ vám dieťa zaspí, môžete ho aj počas jazdy sklopiť a dopriať mu pohodlný spánok, čo pri ostatných sedačkách nie je možne.
Je dobré dať na zadnú časť prilby dieťaťa sťahovaciu pásku, vďaka ktorej ju priviažete k sedačke, keď vám dieťa zaspí. Hlava mu nebude padať dopredu, ale len do bokov :-).
Odporúčam nosnú tyč montovať nad koleso minimálne 55 - 60 mm, aby sa pri prejazde cez nerovnosti nešuchla sedačka o zadné koleso.
Dokúpili sme ďalší držiak a teraz si bez problému môžeme prehadzovať sedačku medzi bicyklami.
- super sedačka
- je pekná, praktická, zodpovedá cene
- nevyzerá lacno, je fakt super
- žiadne
odporúčam
- podlozka na sedenie je tvrdsia, co trochu znizuje pohodlie dietata, plast je trochu labilnejsi
so sedackou sme pomerne spokojni, pomer cena vykon je urcite dobry, vyrobca usetril na podlozke na sedenie, ktora mohla byt aj makksia/pohodlbejsia, na nase male vylety staci
- lahka, vzdusna
- nic
dobra kvalita za dobru cenu
- Všetko je super,malý si aj zdriemne.:-)
- Nemám.
100%.
- Ľahká, vzdušná sedačka
- Zapínanie bezpečnostných pásov, ktoré dieťa len tak nerozopne
- Vnútorné chrániče nôh zahnuté príliš dovnútra a tým sa zasekávajú medzi špajchle pri nasadzovaní na bicykel
- Polstrovanie je dosť tenké
Nie je to žiadna top kvalita, ale myslím že za túto cenu sa určité drobné nedostatky dajú odpustiť (horšia manipulácia pri nasadzovaní, tenké polstrovanie, chýbajúce nastavovanie polohy chrbta).
Na druhú stranu myslím, že v mnohých parametroch sa táto sedačka hravo vyrovná omnoho drahším komkurenčným výrobkom (hmotnosť, bezpečnosť, upínací mechanizmus, odvetranie chrbta).
- skvela cena
- chybaju mi tam reflexne prvky,...
sedačku odporučam,je super....
- Dobrá kvalita za dobrú cenu
Ok
- Perfektna sedcka,lahka , polohovatelna,pohodlna
- super cena
- treba dorobiť menšie úpravy
výborná cena, avšak á menšie nedostatky, ...... a určite odporučam pre menšie deti :)
- Nízka cena
- Menej praktický fixačný mechanizmus (kotvenie sedačky k rámu bicykla) - toto je však jednorázový úkon, ktorý netreba opakovať denne.
- Vzdialenosť medzi sedačkou pre dieťa a sedadlom pre dospelého sa mi zdá malá - mohlo by tam byť o pár centimetrov viac miesta
Priemerný výrobok v prijateľnej cene.
Vhodná pre občasné použitie.
Zobrazujem 341 - 360 zo 373 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Ďalšie »