Najnovšie recenzie zo sekcie Sedadlá na bicykle
Hamax Siesta
Pridané: 6. septembra 2017
(naposledy upravené 2. októbra 2017)
Zakúpený v Sportega.sk
- Lahka montaz
- Peruje co sa malemu paci
- Bezpecne zapinanie
- Polohovanie
- ľahký
- ergonomický
- dizajn
- škoda že je len do 15 kg
- láhká manipulácia
- madlo na prednej časti.
- standart
- nema
- kvalitný výrobok, jednoduchá montáž, pohodlný
- oceňujem uzamykanie a naklápanie
trocha viac péruje, takže pri väčších nerovnostiach musím dosť spomaliť. Pri naklopení je otvor na prilbu nedostatočný, prilba sa zosunula na čelo a aby neškrtila, museli sme ju dať dole
- prakticka,skladna,rychlo sa rozopina sistem od bicykla
- obsluha pri nakladani dieťaťa
odporučam ,pri pedalovani sa može dotykať noha s nohou dieťaťa.Ja to mam natesno asi pol cm od päty k jeho špičke
Presne co som si objednal a sam požadoval. Teda dlho som hladal cyklosedacku do predu ale nakoniec som našiel. A za vyhodnu cenu som dostal vybornu kvalitu aj s madlo pre dieta co mala asi jedina.
vynikajuca sedacka za skvelu cenu, ucel splna, som maximalne spokojna :)
- lacná
- veľmi dobrá pre dieťa, uchytenie je celkom dobré až na to, že nemusí vyhovovať každému bicyklu. Ja mam CTM Caliber a musel som z plastu na držiaku kúsok odrezať lebo by vadil lanku prehadzovača.
- Ďalšia vec je, že sedačka sa môže opierať o stredovú trubku, čo môže spôsobiť ošúchanie trúbky. Dá sa to vyriešiť niečím čo dáte medzi sedačku a trúbku(ja som dal hadičku o ktorú sa sedačka opiera) keďže existujú dva druhy s predným a zadným uchytením, ja mám zo zadným uchytením lebo s predným úchytom sa na väčsinu novších bicyklov zrejme nedá použiť. Kdežto tá so zadným sa vačšine prispôsobí.
- je to vynikajúca sedačka ak nechcete investovať mnoho peňazí a záleží vám aj na tom aký ma dieťa pocit z jazdy.
- Pri tejto sedačke bude mať perfektný výhľad a vy ho máte stále na očiach.
- Mne pri pedálovaní nevadí a dajú sa s ňou zvládnuť aj ťažšie stúpania keďže ťažisko sa neposúva dozadu ale ostáva v strede.
- má popruhy aj na pripútanie nôh.
- stredová opierka pre dieťa sa dá otvoriť ak dieťa chce, toto ale nieje žiaden problém, lebo ak je pripútané, tak to nevadi
vynikajúci produkt za tieto peniaze.
Som veľmi spokojna
- Pomer cena kvalita
- Sadol mi presne na MTB aj s velkostou ramu 22 palcov.
- Sedanka sa da pekne zhadzovat z drziaka
- Skvela komunikacia a rychly obchod
Jednoducha montaz, pohodlne sedenie aj bez "tapaciru".
Pekna detska sedacka na bicykel. Malej sa v nej velmi paci.
Pri montazi bol malinky problem s nalkom na prehadzovacku ale sikovny kutil vyriesi :-)
Odporucam kazdemu, urcite budete spokojni tak ako my
- Spokojnosť
vyborna cyklosedacka, odporucam
- ľahká inštalácia
sedačka účel spĺňa, syn je spokojný, dobre sa mu sedí :)
V testoch vysiel produkt vyborne. Vdaka tomu a aj vdaka pozitivnych osobnych referencii na tuto sedacku, som pristupil na jej kupu a som zatial maximalne spokojny.
Zobrazujem 221 - 240 zo 373 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Ďalšie »