Najnovšie recenzie zo sekcie Sedadlá na bicykle
- detská sedačka za rozumnú cenu
- umiestňuje sa dopredu, takže má človek celý čas dieťa pod dohľadom
myslím, že táto sedačka pre malé deti bohate postačuje.
- Dizajn, konštrukcia, pohodlie, bezpečnosť
- synčeka
Dobra cena,a vyzera celkom kvalitne..
- cena,ze sa da prispôsobit velkosti dietata.
- upevnenie na bicykel je hrozne sama skrutka,dlho to trva.
Vyhodou je cena oproti iny sedačkam,ale nepači sa mi upinanie na bicykel je tam privala šrobovania.
- moznost naklapania
- odpruzenie
- zamykanie
odporucam
- žltá reflexná farba
- jednoduché upínanie
- dlhé tyče nosiča - vhodné aj na bicykel s veľkým rámom a veľkými kolesami
- nedajú sa využívať tašky zavesené na zadnom nosiči
výborná sedačka za priaznivú cenu
- s cyklosedackou je cela rodina spokojna, dobra kvalita za rozumnu cenu, odporucam
- manzel pri bicykklovani naraza patou do sedacky, no maleho vozim ja, takze ziaden problem
celkova spokojnost a dobra investicia
- perfektná, jednoduchá montáž, komfortná, bezpečná.
perfektná, používame ju aj na uspávanie drobca, stačí 3 km a drobec zaspí.
- kvalitna cyklosedacka
- da sa zamknut
- montaz bez problemov
- polohovatelna
- neviem
Cyklosedacku som vyberal na zaklade recenzii. Dieta je v nej spokojne a pri pohupovani nema problem si v nej aj zdriemnut. Mozno by bolo dobre, keby vyrobca dal sa sedacku reflexne prvky, ale tie sa daju dokupit.
Maly priestor na prilbu.
- Jednoducha montaz
- Funkcnost
Super sedacka,za priatelnu cenu. Vynikajuco uspava mojho trojrocneho syna,uz dvakrat mi v nej zaspal.
- Za tu cenu velmi slusna sedacka.
- Kto ma problem s tym ze je prilis blizko sedacka a bucha vám do paty otocte uchitenie na rám opacne tak aby ten gombik bol k smere zadnemu kolesu. A tak ziskate asi 5 cm a to nam stacilo. Co pisu tu v recenziach uchitenie s jednym srobom by som neodporucal.
- veľmi dobre spracovaná sedačka, je vidieť, že HAMAX vie čo a ako vyrobiť.
- Montážne detaily na vysokej úrovni.
- Jednoduchá montáž
- konštrukcia pohlcuje nárazy, a tak má dieťa pohodlnú jazdu.
- sklápanie je dostatočné.
- zapínanie pásov jednoduché, zároveň zložité pre dieťa.
- hmotnosť sedačky a posunutie ťažiska dozadu, čo vie prekvapiť, kým si zvyknete. Ale to platí vo všeobecnosti na všetky sedačky.
Vyberal som podľa recenzií a odporúčaní. Sedačka je masívna z pevného plastu. AJ upínacie komponenty sú plastové, zato však veľmi pevné. Zámok upnutia sedačky o rám sa dá uzamknúť a otvoriť kľúčikom.
Sedačka je vhodná tak na kratšie jazdy ako aj dlhé výlety v horšom teréne.
Operadlo ma dostatok miesta na prilbu.
- pekný vzhľad, rýchla montáž
- rovnováha v strede bicykla, ok pre jazdu
- materiál - dojem lacného plastu
- priečka na držanie sa ľahko otvára, dieťa ju otvorí aj samo ak chce...
- obmedzuje radius otáčania riadidiel, a nie je dostatočný priestor na pedálovanie, treba pedálovať do boku ako ked pedáluje tehotná....Toto však možno bude platiť len pri osobách menších a pri menších bicykloch, keďž ekamarátka je vysoká, má velký bicykel a problémy ako ja nemala, ale, poynám viac ludí, ktorí mali rovnakú skúsenosť ako ja.
Odporúčam ju, ale treba odskúšať, bo je možné že pre určitý typ bicykla spôsobí obmedzenie
sedačku využívame pomerne často, spĺňa naše očakávania, pohodlne sa v nej sedí.
za super cenu veľmi dobrá sedačka
Zatiaľ som spokojná. Babatko sedí pevne, je istená a sedenie je pohodlné.
- Perfektne prepracovana sedacka s nastavitelnou opierkou hlavy a polohovatelna, stabilna vdaka upevneniu na nosic,malinkemu je v nej pohodlne a hlavne je tam v bezpeci. Sme s nou nadmieru spokojní.
- Maly sa tam nevie ulozit na spanok ale to nie je chyba sedacky skor prilby kedze sa v nej neda poriadne opriet hlava. Sice neodporuca sa v sedacka spat ale stalo sa nam ze nanho dosiel spanok aj ked bol vyspaty ked sme sli bajkovat :-)
Proste špičková :-)
- jednoducha manipulacia
- pre dieta uzasna sedi presne, nozky sa daju zviazat aby ich dieta nedalo do kolesa
- nemame ziadne proti
UZASNA ZA DOBRU CENU, OZAJ SA OPLATI KUPIT
Bobike Mini One
Pridané: 27. júna 2016
(naposledy upravené 27. júna 2016)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- Pevny uchyt a pohodlny posed.Bezpecne pasy.
- Vyssia cena,ale oproti sedackam rovnakej kategorii kvalitnejsie a bezpecnejsie prevedenie.
Odporucam
- super je
- nic
vsetko puper
- za tie prachy môže byť
- sivá farba - taká nedetská a do premávky nevhodná
- vzadu žiadne reflexné prvky, iba 2 dierky
- pri montáži na 2 skrutky nemožné točiť pedálmi - krátky držiak, pri posune sedačky o 1 dierku dozadu sa dá pripevniť iba 1 skrutkou
- očividne sedačka je vyrobená aj ako predná - ale nie je možnosť zakúpenia príslušenstva pre takúto montáž (ak sa nemýlim)
- každý bicykel je iný - vyzerá to tak, že sa pohrám s pripevnením a prispôsobím si ju
- vybral som si ju pre nízku cenu - na pohodlí sedenia sa to neprejavuje - syn má tendenciu stále sa voziť, tak asi je spokojný :)
Zobrazujem 261 - 280 zo 373 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...19 Ďalšie »